Recept
« Terug naar recepten
Hapje : feta-kaas parmaham gemarineerde olijf
PT5M
Hapje : feta-kaas parmaham gemarineerde olijf
Een heerlijk hapje : feta-kaas parmaham gemarineerde olijf recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : feta-kaas parmaham gemarineerde olijf te bereiden
Snijd de sla en wortel zeer fijn.
Draai rond de kaas een flinterdun schijfje Parmaham.
Neem een olijfje, steek op een prikker vervolgens de fetakaas gewikkeld in Parmaham.
Vul de glaasjes met sla en wortel, de gevulde coctailprikker erop en garneer af met wasabi-soja dressing.
Draai rond de kaas een flinterdun schijfje Parmaham.
Neem een olijfje, steek op een prikker vervolgens de fetakaas gewikkeld in Parmaham.
Vul de glaasjes met sla en wortel, de gevulde coctailprikker erop en garneer af met wasabi-soja dressing.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.