KookJij

Hapje : feta-kaas parmaham gemarineerde olijf

Een heerlijk hapje : feta-kaas parmaham gemarineerde olijf recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje : feta-kaas parmaham gemarineerde olijf te bereiden

Snijd de sla en wortel zeer fijn.
Draai rond de kaas een flinterdun schijfje Parmaham.
Neem een olijfje, steek op een prikker vervolgens de fetakaas gewikkeld in Parmaham.
Vul de glaasjes met sla en wortel, de gevulde coctailprikker erop en garneer af met wasabi-soja dressing.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst