Mortadella = Italiaanse worst
Fetacrème = feta kaascrème
Recept
« Terug naar recepten
Lauw tussendoortje
PT10M
Lauw tussendoortje
Een heerlijk lauw tussendoortje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lauw tussendoortje te bereiden
Grill laten opwarmen.
Duw met de uitsteekvorm mooie vierkantjes uit het brood.
Bestrijk de eerste boterham met fetacrème, schijfje Parmaham erop nu de volgende boterham insmeren met feta en beleggen met mortadella, vervolgens de gerookte zalm, boterham erop en zeer goed insmeren met de fetacrème, tomaatje erop en nu onder de grill ± 5 min.
Voor de saus : Alle ingredienten goed mengen meer is het niet.
Werk het broodje af met veldsla leg op bord een beetje grijsgarnalen een schoteltje met saus afgewerkt met dille.
Meer hoeft dat niet te zijn vlug klaar en verrassend lekker.
Duw met de uitsteekvorm mooie vierkantjes uit het brood.
Bestrijk de eerste boterham met fetacrème, schijfje Parmaham erop nu de volgende boterham insmeren met feta en beleggen met mortadella, vervolgens de gerookte zalm, boterham erop en zeer goed insmeren met de fetacrème, tomaatje erop en nu onder de grill ± 5 min.
Voor de saus : Alle ingredienten goed mengen meer is het niet.
Werk het broodje af met veldsla leg op bord een beetje grijsgarnalen een schoteltje met saus afgewerkt met dille.
Meer hoeft dat niet te zijn vlug klaar en verrassend lekker.