Recept
« Terug naar recepten
Slaatje met asperge en parmaham
PT15M
Slaatje met asperge en parmaham
Een heerlijk slaatje met asperge en parmaham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Slaatje met asperge en parmaham te bereiden
Pasta beet gaar koken laten afkoelen. Yoghurt dressing en een koffielepel pasta creme basilicum mengen en onder pasta roeren.
Asperges in parmaham rollen
ei fijnhakken.
Brood insmeren met lookpasta snijden en grillen.
Alles naar wens dresseren op bord.
Asperges in parmaham rollen
ei fijnhakken.
Brood insmeren met lookpasta snijden en grillen.
Alles naar wens dresseren op bord.