Recept
« Terug naar recepten
Hapje : Fijn gesnipperde Parmaham met ...
PT5M
Hapje : Fijn gesnipperde Parmaham met ...
Een heerlijk hapje : fijn gesnipperde parmaham met ... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : Fijn gesnipperde Parmaham met ... te bereiden
Snij de ham in dunne reepjes .
Rucola fijn snipperen .
Rucola in de glaasjes, Parmaham erop, afganeren met balsamicodressing, zongedroogde tomaatje, pijnboompitjes en zurkelblaadje.
Rucola fijn snipperen .
Rucola in de glaasjes, Parmaham erop, afganeren met balsamicodressing, zongedroogde tomaatje, pijnboompitjes en zurkelblaadje.
derbyke zegt: