Klik op foto om te vergroten.
Voorlopig zal Fijnproever het roer overnemen zolang het nodig is. Maar ben wel standby om te helpen :-)
Een gemakkelijk en snel hapje op een zondagmiddag.
Recept
« Terug naar recepten
Hapje: ganzenleverpastei met nectarine
PT5M
Hapje: ganzenleverpastei met nectarine
Een heerlijk hapje: ganzenleverpastei met nectarine recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Fijnproever
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: ganzenleverpastei met nectarine te bereiden
Beleg de toostjes met de pastei, garneer af met bieslooksnippers en schijfjes nectarines.