Kik op foto om te vergroten.
Deze salade werd geserveerd op vers gebakken notenbrood.
Recept
« Terug naar recepten
Makreelsalade
PT30M
Makreelsalade
Een heerlijk makreelsalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Makreelsalade te bereiden
Makreel goed spoelen en met keukenrolpapier drogen.
Kruid de vis goed en bak deze gaar aan in een beetje boter. Laat afkoelen.
Verwijder de graten en vel.
Meng de vis met coctail en citroensap afkruiden met peper.
Meng de groenten eronder.
Serveer deze salade zeer fris.
Kruid de vis goed en bak deze gaar aan in een beetje boter. Laat afkoelen.
Verwijder de graten en vel.
Meng de vis met coctail en citroensap afkruiden met peper.
Meng de groenten eronder.
Serveer deze salade zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
hns zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt: