Recept
« Terug naar recepten
Hapje : geroosterd boterhammetje
PT5M
Hapje : geroosterd boterhammetje
Een heerlijk hapje : geroosterd boterhammetje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : geroosterd boterhammetje te bereiden
Rooster uw uitgestoken boterhammetje, besmeer met smeerkaas en leg de tonijn gedrapeerd erop. Bak het eitje al roerend samen met fijn gesneden rucola en in partjes gesneden tomaat, kruid goed af.
Dresseer op de boterham.
Dresseer op de boterham.