Toch fijn om alles uit je duim te zuigen met de ingrediënten in de ijskast.
Even klikken op foto dan wordt die uitvergroot.
Recept
« Terug naar recepten
Hapje : verse tonijncarpaccio met zijn garnituren
PT5M
Hapje : verse tonijncarpaccio met zijn garnituren
Een heerlijk hapje : verse tonijncarpaccio met zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : verse tonijncarpaccio met zijn garnituren te bereiden
Dresseer de tonijn op bordje een toefje smeerkaas erop, werk verder af met de hierboven vermelde ingrediënten.