KookJij

Hapje : verse tonijncarpaccio met zijn garnituren

Een heerlijk hapje : verse tonijncarpaccio met zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje : verse tonijncarpaccio met zijn garnituren te bereiden

Dresseer de tonijn op bordje een toefje smeerkaas erop, werk verder af met de hierboven vermelde ingrediënten.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Toch fijn om alles uit je duim te zuigen met de ingrediënten in de ijskast.
Even klikken op foto dan wordt die uitvergroot.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst