Recept
« Terug naar recepten
Hapje :glaasje gevuld met mousse van pangasiusfilet
PT5M
Hapje :glaasje gevuld met mousse van pangasiusfilet
Een heerlijk hapje :glaasje gevuld met mousse van pangasiusfilet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
... personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje :glaasje gevuld met mousse van pangasiusfilet te bereiden
Maal de vis met de room en peper tot een mousse.
Vul het glaasje van onder een beetje bieslook de vismousse erop en werk af met bieslook de besjes en een beetje bessen coulis.
Vul het glaasje van onder een beetje bieslook de vismousse erop en werk af met bieslook de besjes en een beetje bessen coulis.
enilorac zegt: