Recept
« Terug naar recepten
Hapje: kiekeboe
PT5M
Hapje: kiekeboe
Een heerlijk hapje: kiekeboe recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: kiekeboe te bereiden
Snijd rucola een beetje fijn.
Neem de prikkers en half tomaatje, bolletje mozzarella en paprika, vervolgens de dressing erover.
Neem de prikkers en half tomaatje, bolletje mozzarella en paprika, vervolgens de dressing erover.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.