Recept
« Terug naar recepten
Hapje: potje gevuld met peer en bloedworst
PT30M
Hapje: potje gevuld met peer en bloedworst
Tijdens de winter heerlijk lenteweer, bbq toch maar boven halen
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo, Blondy& Ziva
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: potje gevuld met peer en bloedworst te bereiden
- Verwarm de bqq tot 200gr. Smeer de potjes in met boter, de peer geschild klokhuis verwijderd en in stukjes gesneden verdelen in de potjes. Bestrooi met een beetje kaneel vervolgens de stukjes bloedworst erover verdelen. Zet op de bqq en laat met gesloten deksel +/- 20 min garen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten