Recept
« Terug naar recepten
Hapje: snoeptomaatje gevuld met grijs garnalen en Philadelphia-roomkaas
PT15M
Hapje: snoeptomaatje gevuld met grijs garnalen en Philadelphia-roomkaas
Een heerlijk hapje: snoeptomaatje gevuld met grijs garnalen en philadelphia-roomkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Speciale gelegenheden - WK 2014
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: snoeptomaatje gevuld met grijs garnalen en Philadelphia-roomkaas te bereiden
Hol de tomaatjes uit.
Meng de grijs garnalen met de roomkaas, vul de tomaatjes.
Hak de gerapte wortelen iets fijner leg op bordjes dresseer de tomaatjes erop werk af met dille, peper, garnaaltjes en een beetje kaas.
Meng de grijs garnalen met de roomkaas, vul de tomaatjes.
Hak de gerapte wortelen iets fijner leg op bordjes dresseer de tomaatjes erop werk af met dille, peper, garnaaltjes en een beetje kaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Bobby zegt: