Recept
« Terug naar recepten
Soep : garnalenchowder
PT30M
Soep : garnalenchowder
Een heerlijk soep : garnalenchowder recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Soep : garnalenchowder te bereiden
Ajuin fijnsnijden als ook de aardappelen.
Bak de ajuin zacht in de boter voeg aardappelen toe kruiden toevoegen en alles zachtjes laten sudderen.
Voeg kokend water aan toe en laat sudderen tot een homogeen massa (deksel op pot).Indien nodig even mixen .
Onder tss perziken in kl blokjes snijden.
Voeg als laatste de room en garnalen bij.Warm op nieuw op niet laten koken en desnoods bij kruiden.Voeg als laatste tomaat en perzik in blokjes gesneden toe.
Borden vullen en afganeren met kaas en dille.
Serveer er lookbrood bij.
Bak de ajuin zacht in de boter voeg aardappelen toe kruiden toevoegen en alles zachtjes laten sudderen.
Voeg kokend water aan toe en laat sudderen tot een homogeen massa (deksel op pot).Indien nodig even mixen .
Onder tss perziken in kl blokjes snijden.
Voeg als laatste de room en garnalen bij.Warm op nieuw op niet laten koken en desnoods bij kruiden.Voeg als laatste tomaat en perzik in blokjes gesneden toe.
Borden vullen en afganeren met kaas en dille.
Serveer er lookbrood bij.