Recept
« Terug naar recepten
Soep met witloof en zijn garnituren
PT30M
Soep met witloof en zijn garnituren
Een heerlijk soep met witloof en zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep met witloof en zijn garnituren te bereiden
Aardappelen in blokjes snijden.
Ajuinen in blokjes snijden.
Look fijn snijden.
Venkel fijn snijden.
Witloof grof snijden, houd enkele blaadjes apart voor afgarnering en enkele blaadjes om zeer fijn te snijden
Stoof de groenten aan in de boter en voeg vervolgens de bouillon toe laat op een zacht vuur pruttelen.
Mix de soep zeer goed en breng aan de kook.
Serveer de soep zeer warm in borden en garneer af met de blaadjes witloof grijs garnalen en fijn gesneden witloof.
Ajuinen in blokjes snijden.
Look fijn snijden.
Venkel fijn snijden.
Witloof grof snijden, houd enkele blaadjes apart voor afgarnering en enkele blaadjes om zeer fijn te snijden
Stoof de groenten aan in de boter en voeg vervolgens de bouillon toe laat op een zacht vuur pruttelen.
Mix de soep zeer goed en breng aan de kook.
Serveer de soep zeer warm in borden en garneer af met de blaadjes witloof grijs garnalen en fijn gesneden witloof.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: