Recept
« Terug naar recepten
Soep kervel met verse groenten, kruiden en garnalen
PT15M
Soep kervel met verse groenten, kruiden en garnalen
Een heerlijk soep kervel met verse groenten, kruiden en garnalen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep kervel met verse groenten, kruiden en garnalen te bereiden
Snij de tomaat, aardappel en sjalot fijn, stoof deze aan in boter voeg de kruiden, bladpeterselie, kervel en dille toe. Laat op een zacht vuur pruttelen terwijl men de groenten bouillon toevoegt.
Mix de soep zorgvuldig en laat even opkoken.
Vul de kommen met grijs garnalen en de soep.
Serveer zeer warm en garneer af.
Mix de soep zorgvuldig en laat even opkoken.
Vul de kommen met grijs garnalen en de soep.
Serveer zeer warm en garneer af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.