Recept
« Terug naar recepten
Soep: asperges met vis
PT40M
Soep: asperges met vis
Een heerlijk soep: asperges met vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vis
- > Speciale gelegenheden - WK 2014
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: asperges met vis te bereiden
Schil de asperges, snij deze in stukken houd een deel van de punten aan de kant voor afgarnering. Deze even kort steamen.
Aardappelen in blokjes snijden.
Ajuinen in blokjes snijden.
Look fijn snijden.
Stoof deze groenten aan in een beetje boter en voeg de bouillon toe laat op een zacht vuur sudderen.
Mix de soep en doe deze door een zeef, breng de soep terug aan de kook.
Serveer zeer warm en garneer af met grijs garnalen, aspergepunten in blokjes gesneden zalm en dille.
Aardappelen in blokjes snijden.
Ajuinen in blokjes snijden.
Look fijn snijden.
Stoof deze groenten aan in een beetje boter en voeg de bouillon toe laat op een zacht vuur sudderen.
Mix de soep en doe deze door een zeef, breng de soep terug aan de kook.
Serveer zeer warm en garneer af met grijs garnalen, aspergepunten in blokjes gesneden zalm en dille.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.