Recept
« Terug naar recepten
Hapje: vissoepje met venusschelpen
PT15M
Hapje: vissoepje met venusschelpen
Een heerlijk hapje: vissoepje met venusschelpen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: vissoepje met venusschelpen te bereiden
Groenten zeer fijn snijden.
Verwijder het vlees heel voorzichtig uit de schelp, houd er wel twee aan de kant voor afgarnering.
Stoof de fijn gesneden groenten aan in de boter, voeg de bouillon toe en witte porto.
Als laatste de venusschelpen en het vlees toevoegen.
Dien zeer warm op.
Verwijder het vlees heel voorzichtig uit de schelp, houd er wel twee aan de kant voor afgarnering.
Stoof de fijn gesneden groenten aan in de boter, voeg de bouillon toe en witte porto.
Als laatste de venusschelpen en het vlees toevoegen.
Dien zeer warm op.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.