Recept
« Terug naar recepten
Hapjes van schaaldieren
PT20M
Hapjes van schaaldieren
Een heerlijk hapjes van schaaldieren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapjes van schaaldieren te bereiden
Gamba's in de rug over de volledige lengte een inkeping maken . Marineer met look , olijfolie , peper, zeezout , moutarde de dijon en een scheut cognac . Bak deze gaar in de marinade.
Mosselen en clams even opwokken met bieslook , paprika reepjes , sjalotjes en goed wat gemalen peper.
St-jabobsvruchten goed kruiden met paprika poeder en look poeder even in bloem wentelen en aanbakken.
Serveer alles zeer warm op bord met verschillende dipsausjes.
Mosselen en clams even opwokken met bieslook , paprika reepjes , sjalotjes en goed wat gemalen peper.
St-jabobsvruchten goed kruiden met paprika poeder en look poeder even in bloem wentelen en aanbakken.
Serveer alles zeer warm op bord met verschillende dipsausjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Sausjes voor bij deze hapjes te vinden op mijn recepten pagina : sausjes : een triootje van vissausjes( dipsausjes )