Recept
« Terug naar recepten
Dagsschotel: kabeljauwfilet met pasta in een curry sausje
PT30M
Dagsschotel: kabeljauwfilet met pasta in een curry sausje
Een heerlijk dagsschotel: kabeljauwfilet met pasta in een curry sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagsschotel: kabeljauwfilet met pasta in een curry sausje te bereiden
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Stoof de fijn gesneden ajuin even aan.
Maak een roux van de boter, melk en room voeg de curry, ajuin en viskruiden toe.
Zet het vuur van de saus op een laag pitje en leg de kabeljauw in twee gesneden in de saus.
Laat de vis zachtjes garen vervolgens de clams en st-jacobsvruchten toevoegen en de fijn gesneden bieslook.
Serveer alles zeer warm op bord.
Stoof de fijn gesneden ajuin even aan.
Maak een roux van de boter, melk en room voeg de curry, ajuin en viskruiden toe.
Zet het vuur van de saus op een laag pitje en leg de kabeljauw in twee gesneden in de saus.
Laat de vis zachtjes garen vervolgens de clams en st-jacobsvruchten toevoegen en de fijn gesneden bieslook.
Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.