Recept
« Terug naar recepten
Maaltijdsoep: pastasoepje met vis
PT20M
Maaltijdsoep: pastasoepje met vis
Een heerlijk maaltijdsoep: pastasoepje met vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Maaltijdsoep: pastasoepje met vis te bereiden
Kruiden allemaal zeer goed mengen en goed pletten met een vijzel.
Wortel, sjalotjes, look, selder en venkel in kleine blokjes snijden. Stoof deze aan in boter en voeg de bouillon en een flinke scheut wijn toe.
Scampi's en zeetongrolletjes goed kruiden en aanbakken in boter voeg een scheutje wijn toe en laat heel even op een hoog vuur de wijn verdampen (houd warm). In dezelfde pan de zeevruchten mengeling en st- jacobsvruchten gekruid kort aanbakken met een beetje boter voeg als laatste de clams toe.
Porei in fijne slierten snijden en evenzeer even kort aanstoven in boter.
Meng de beetgare warme pasta onder de soep.
Indien nodig bijkruiden.
Serveer de soep in diepe borden, de porei in het midden van het bord vervolgens de zeetongtongrolletjes en scampi's erop. Garneer af met bieslook en de andere vissoorten.
Wortel, sjalotjes, look, selder en venkel in kleine blokjes snijden. Stoof deze aan in boter en voeg de bouillon en een flinke scheut wijn toe.
Scampi's en zeetongrolletjes goed kruiden en aanbakken in boter voeg een scheutje wijn toe en laat heel even op een hoog vuur de wijn verdampen (houd warm). In dezelfde pan de zeevruchten mengeling en st- jacobsvruchten gekruid kort aanbakken met een beetje boter voeg als laatste de clams toe.
Porei in fijne slierten snijden en evenzeer even kort aanstoven in boter.
Meng de beetgare warme pasta onder de soep.
Indien nodig bijkruiden.
Serveer de soep in diepe borden, de porei in het midden van het bord vervolgens de zeetongtongrolletjes en scampi's erop. Garneer af met bieslook en de andere vissoorten.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: