Recept
« Terug naar recepten
Zeetongrolletjes gevuld met zalm met een sausje van rucola
PT20M
Zeetongrolletjes gevuld met zalm met een sausje van rucola
Een heerlijk zeetongrolletjes gevuld met zalm met een sausje van rucola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeetongrolletjes gevuld met zalm met een sausje van rucola te bereiden
Wortel in fijne reepjes snijden.
Porei in fijne ringen snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Aardappelen koken en pureren evenzeer kruiden.
Alle groenten licht aanstoven in boter, de zeerolletjes mee laten stoven kruid goed af met de boven vernoemde kruiden. Als laatste de clams toevoegen.
Room en rucola samen even mixen, warm op en kruid evenzeer voeg de gepelde scampi's toe en laat op een zacht vuur de scampi's gaar worden.
Dresseer alles zeer warm op bord.
Porei in fijne ringen snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Aardappelen koken en pureren evenzeer kruiden.
Alle groenten licht aanstoven in boter, de zeerolletjes mee laten stoven kruid goed af met de boven vernoemde kruiden. Als laatste de clams toevoegen.
Room en rucola samen even mixen, warm op en kruid evenzeer voeg de gepelde scampi's toe en laat op een zacht vuur de scampi's gaar worden.
Dresseer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: