Recept
« Terug naar recepten
Happies
PT30M
Happies
Een heerlijk happies recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Tania
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Happies te bereiden
De bladerdeeg laten ontdooien en per plakje 4 rondjes uitsteken.
De oven voorverwarmen op 200 graden.
De bladerdeeg in de vorm doen (of drapperen op een omgekeerde muffinvorm). De bodem van ieder bakje een paar keer inprikken (zodat de bodem niet helemaal omhoog komt). Bakken gedurende ongeveer 12-16 minuten. (Goed de kleur van het bladerdeeg in de gaten houden)
Pas na afkoelen uit de bakjes halen.
De chocolade samen met de koffiemelk in de magnetron (of au bain marie) opkoken en goed mengen. (koffiemelk kan ook vervangen worden door soya cuisine)
In ieder bakje de bodem bedekken met de chocola en drie aardbeien erop leggen.
De oven voorverwarmen op 200 graden.
De bladerdeeg in de vorm doen (of drapperen op een omgekeerde muffinvorm). De bodem van ieder bakje een paar keer inprikken (zodat de bodem niet helemaal omhoog komt). Bakken gedurende ongeveer 12-16 minuten. (Goed de kleur van het bladerdeeg in de gaten houden)
Pas na afkoelen uit de bakjes halen.
De chocolade samen met de koffiemelk in de magnetron (of au bain marie) opkoken en goed mengen. (koffiemelk kan ook vervangen worden door soya cuisine)
In ieder bakje de bodem bedekken met de chocola en drie aardbeien erop leggen.
HJR zegt:
voor moederdag ;)