Recept
« Terug naar recepten
Haricots verts et carottes vichy
PT20M
Haricots verts et carottes vichy
Een heerlijk haricots verts et carottes vichy recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
n.v.t. personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Haricots verts et carottes vichy te bereiden
Maak de haricots verts schoon en snijd ze op gelijke lengte.
Tourneer en snijd de winterwortelen zodanig dat eurodikke schijfjes overblijven.
Kook de haricots verts en schijfjes winterwortel, separaat, beetgaar in kokend water waar iets zout aan is toegevoegd.
Glaceer de schijfjes wortel.
Tourneer en snijd de winterwortelen zodanig dat eurodikke schijfjes overblijven.
Kook de haricots verts en schijfjes winterwortel, separaat, beetgaar in kokend water waar iets zout aan is toegevoegd.
Glaceer de schijfjes wortel.