Recept
« Terug naar recepten
Haring, avocado en meloen
PT25M
Haring, avocado en meloen
Een heerlijk haring, avocado en meloen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Haring, avocado en meloen te bereiden
De haringen in kleine blokjes snijden. Ook de appel (met schil), ui en kappertjes heel klein hakken. Alles door elkaar mengen en binden met 1 eetlepel crème fraiche. De avocado overlangs opensnijden en uit de schil halen. Vruchtvlees prakken en vermengen met een eetlepel crème fraiche. De haringtartaar in een vorm op het bord scheppen. Per haringtartaartje een halve eetlepel van de avocadocrème erop leggen. De overgebleven avocadocrème eventueel met wat witte peper wat scherper maken en in de schil scheppen. Tussen haringtartaar en avocadocrème de meloenschijven leggen.