KookJij

Haring met mosterd

Een heerlijk haring met mosterd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Haring met mosterd te bereiden

Maak met een mes een paar ondiepe insnijdingen in de rug van de haringen.

Smeer de vissen in met mosterd en draai ze daarna in paneermeel.

Leg de vissen in een ingeoliede ovenschotel en overgiet elke haring met een streepje arachideolie.

Zet de schotel onder de voorverwarmde grill in de oven.

Laat 5 minuten grillen langs elke kant en draai de vissen voorzichtig om.

Laat nogmaals 5 minuten bakken en serveer.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Gerrit

Gerrit zegt:
Wat bedoel je met verse haring, zo uit het water, of schoongemaakte klaar om te eten.:p;)