Recept
« Terug naar recepten
Haring met mosterd
PT20M
Haring met mosterd
Een heerlijk haring met mosterd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Haring met mosterd te bereiden
Maak met een mes een paar ondiepe insnijdingen in de rug van de haringen.
Smeer de vissen in met mosterd en draai ze daarna in paneermeel.
Leg de vissen in een ingeoliede ovenschotel en overgiet elke haring met een streepje arachideolie.
Zet de schotel onder de voorverwarmde grill in de oven.
Laat 5 minuten grillen langs elke kant en draai de vissen voorzichtig om.
Laat nogmaals 5 minuten bakken en serveer.
Smeer de vissen in met mosterd en draai ze daarna in paneermeel.
Leg de vissen in een ingeoliede ovenschotel en overgiet elke haring met een streepje arachideolie.
Zet de schotel onder de voorverwarmde grill in de oven.
Laat 5 minuten grillen langs elke kant en draai de vissen voorzichtig om.
Laat nogmaals 5 minuten bakken en serveer.
Gerrit zegt: