Recept
« Terug naar recepten
Haringkuit
PT20M
Haringkuit
Een heerlijk haringkuit recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Haringkuit te bereiden
leg de haringkuit op een bord en leg er een tweede bord overheen om spatten te voorkomen.
Zet het bord in de microwave en gaar de haringkuit enkele minuten (tot net gaar), en laat hem volledig afkoelen.
Doe de haringkuit in de kom en wrijf met de vork al de eitjes los van elkaar. verwijder eventueel achtergebleven vliesjes. Wrijf het teentje look (indien gewenst) tot een pasta in een vijzel
Hak de sjalot zééér fijn, en meng dan alle ingrediënten grondig met de haringkuit
Zet het bord in de microwave en gaar de haringkuit enkele minuten (tot net gaar), en laat hem volledig afkoelen.
Doe de haringkuit in de kom en wrijf met de vork al de eitjes los van elkaar. verwijder eventueel achtergebleven vliesjes. Wrijf het teentje look (indien gewenst) tot een pasta in een vijzel
Hak de sjalot zééér fijn, en meng dan alle ingrediënten grondig met de haringkuit