Recept
« Terug naar recepten
Hartig broodje
PT15M
Hartig broodje
Een heerlijk hartig broodje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hartig broodje te bereiden
-De broodjes afbakken zoals vermeld op de verpakking.
-Intussen de spekblokjes zonder vetstof in een koekenpan doen en direkt de ui en champignons erbij doen.
-Alles op middelhoog vuur laten bakken tot de spekjes uitgebakken zijn.
-De kaassouffle's bakken volgens de aanwijzing op de verpakking.
-De broodjes beleggen met de sla, het spekmengsel en de kaassouffle's.
-Afkruiden met peper.
-Intussen de spekblokjes zonder vetstof in een koekenpan doen en direkt de ui en champignons erbij doen.
-Alles op middelhoog vuur laten bakken tot de spekjes uitgebakken zijn.
-De kaassouffle's bakken volgens de aanwijzing op de verpakking.
-De broodjes beleggen met de sla, het spekmengsel en de kaassouffle's.
-Afkruiden met peper.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Dit is ook lekker zonder de kaassoufle's.