Recept
« Terug naar recepten
Hartig-Zoete hapjes
PT15M
Hartig-Zoete hapjes
Een heerlijk hartig-zoete hapjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Joeri van Zoggel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
24 stuks personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hartig-Zoete hapjes te bereiden
leg 24 satéprikkers 30 minuten in koud water om te voorkomen dat ze verbranden. snijd de plakker bacon in dunne reepjes.
wikkel een stuk bacon om elke pruim en zet hem vast met een prikker.
haal de oesters uit hun schelpen. besprenkel ze licht met worcestersaus en strooi er naar smaak zwarte peper over. wikkel een reepje bacon om elke oester en zet het vast met een prikker. verwarm een lichte ingevette gril voor. gril de hapjes tot de bacon knapperig is; keer ze af en toe. besprenkel ze met wat tabasco en serveer ze.
wikkel een stuk bacon om elke pruim en zet hem vast met een prikker.
haal de oesters uit hun schelpen. besprenkel ze licht met worcestersaus en strooi er naar smaak zwarte peper over. wikkel een reepje bacon om elke oester en zet het vast met een prikker. verwarm een lichte ingevette gril voor. gril de hapjes tot de bacon knapperig is; keer ze af en toe. besprenkel ze met wat tabasco en serveer ze.
liske zegt: