KookJij

Hartige kaaspijpjes

Een heerlijk hartige kaaspijpjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hartige kaaspijpjes te bereiden

Tomatensaus
Emondeer de tomaten en concasseer ze.
Snipper de ui en stoof deze op in de olie.
Voeg het water en de tomatenpuree toe.
Laat enkele minuten koken en voeg de tomaten toe.
Breng op smaak met pezo en laat nog even doorkoken.
Voeg de fijn gesnipperde bascilicum van het vuur toe.
Kaaspijpjes
Snipper de sjalot fijn en stoof deze op in olijfolie.
Borstel de champignons, snijdt ze in brunoise en voeg bij de sjalot.
Laat even alles goed doorbakken op een hoog vuur, breng op smaak met pezo.
Laat de massa uitdruppen in een puntzeef.
Leg de plak ham open, leg er een plak kaas op en bestrooi rijkelijk met paprikapoeder.
leg er de champignonmassa op en rol tot een buisje.
Plaats dit in een vuurvaste schotel en overgiet met de tomatensaus.
Strooi er nog wat paneermeel over en plaats het 15 min in de oven op 180°C.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst