Recept
« Terug naar recepten
Hartjesbroodjes
PT15M
Hartjesbroodjes
Een heerlijk hartjesbroodjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Libelle - C. Premier 050212
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hartjesbroodjes te bereiden
Verwarm de oven voor op 250°C.
Maak de kartonnen rolletjes open en neem het deeg er uit.
Snijd de vierkantjes los van elkaar en snijd van elk vierkantje een zo groot mogelijk hart.
Leg de harten op de bakplaat en bak ze in 15 minuten goudbruin.
Warm sereveren met boter, jam en chocoladehagel of -vlokken.
Maak de kartonnen rolletjes open en neem het deeg er uit.
Snijd de vierkantjes los van elkaar en snijd van elk vierkantje een zo groot mogelijk hart.
Leg de harten op de bakplaat en bak ze in 15 minuten goudbruin.
Warm sereveren met boter, jam en chocoladehagel of -vlokken.