KookJij

Havermoutpap met banaan

Een heerlijk havermoutpap met banaan recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Light Koken
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Havermoutpap met banaan te bereiden

Breng de melk in een ruime pan op middelhoog vuur aan de kook en voeg onder voortdurend roeren de havermout toe. Draai het vuur laag en laat de pap ca. 20 minuten zachtjes koken. Roer regelmatig erdoorheen zodat hij niet aanbrandt.
Voeg voor het serveren de banaan, het kaneelpoeder, een snufje zout en de suiker toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst