KookJij

Hazepeper van gebraden haas.

Een heerlijk hazepeper van gebraden haas. recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Lambert
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hazepeper van gebraden haas. te bereiden

Van de karkas bouillon trekken.De ui fruiten met de boter, en met het vocht een jus maken. De saus afmaken met peper en suiker en deze afgedekt laten pruttelen.De saus zeven en de stukken haas hierin 1 uur laten stoven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bobbeltje

bobbeltje zegt:
Lambert 60 jaar geleden was er wel degelijk peperkoek.Peperkoek bestaat al 4000 jaar.Vondermolen maakt al sinds 1867 peperkoek.Dus pas op met je beweringen,een chef kok behoort dit toch te weten.Kijk maar eens op internet en type maar het woord peperkoek in.
arie

arie zegt:
maar nu wel dus het kan nu en is echt lekker
Lambert

Lambert zegt:
Dit recept is al 60 jaar oud dus hadden ze nog geen peperkoek.
arie

arie zegt:
1 paar stukken peperkoek er bij is ook lekker word de jus dik en dan gebakken krieltjes er bij