Recept
« Terug naar recepten
Hazepeper van gebraden haas.
PT90M
Hazepeper van gebraden haas.
Een heerlijk hazepeper van gebraden haas. recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
17
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Lambert
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hazepeper van gebraden haas. te bereiden
Van de karkas bouillon trekken.De ui fruiten met de boter, en met het vocht een jus maken. De saus afmaken met peper en suiker en deze afgedekt laten pruttelen.De saus zeven en de stukken haas hierin 1 uur laten stoven.
bobbeltje zegt: