Recept
« Terug naar recepten
Heel snelle kipcurry
PT30M
Heel snelle kipcurry
Een heerlijk heel snelle kipcurry recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
katie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Heel snelle kipcurry te bereiden
Doe de kip in een grote kom en besprenkel met citroensap. Voeg de tikka of currypasta toe. Goed mengen. Laat 10 minuten marineren. Verhit een grote wok of braadpan en voeg 1 eetlepel olie toe. Voeg de kip toe met de marinade en bak dit 5-7 minuten tot de kip goudbruin is en gaar. Haal het uit de pan. Verhit de wok opnieuw. Voeg de rest van de olie toe en voeg de mango en knoflook toe en roerbak dit 1 minuut. Doe de kip weer in de pan en roerbak tot de kip verwarmd is. Roer de yoghurt erdoor. Sprenkel de geroosterde amandelen en de koriander erover en serveer met basmatirijst.