Recept
« Terug naar recepten
Heerlijke hapjes van brickdeeg met gorgonzola
PT40M
Heerlijke hapjes van brickdeeg met gorgonzola
Een heerlijk heerlijke hapjes van brickdeeg met gorgonzola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Heerlijke hapjes van brickdeeg met gorgonzola te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C.
Verbrokkel de gorgonzola en vermeng het met de room. Breng op smaak met peper.
Schil de peer, verwijder het klokhuis. Snij in blokjes en vermeng met de kaasroom.
Snij uit het brickdeeg rondjes van ca. 12 cm. Lepel in het midden wat van het mengsel en bind met een spriet bieslook dicht tot een beursje.
Bestrijk de beursjes met gesmolten boter en zet ze 15 minuten in de oven.
Verbrokkel de gorgonzola en vermeng het met de room. Breng op smaak met peper.
Schil de peer, verwijder het klokhuis. Snij in blokjes en vermeng met de kaasroom.
Snij uit het brickdeeg rondjes van ca. 12 cm. Lepel in het midden wat van het mengsel en bind met een spriet bieslook dicht tot een beursje.
Bestrijk de beursjes met gesmolten boter en zet ze 15 minuten in de oven.