Recept
« Terug naar recepten
Heilbot met aardappelpuree, lente-ui en bakjus
PT20M
Heilbot met aardappelpuree, lente-ui en bakjus
Een heerlijk heilbot met aardappelpuree, lente-ui en bakjus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Heilbot met aardappelpuree, lente-ui en bakjus te bereiden
Schil en kook de aardappelen. Stamp ze fijn en voeg er de boter, olijfolie en grofgehakte lente-ui bij. Kruid met peper en zout en een weinig nootmuskaat. Bak de visfilets in ruime boter en schik op de puree. Blus de pan met citroensap en lepel de bakjus rondom de vis.