Recept
« Terug naar recepten
Herfstsalade met rode kool
PT30M
Herfstsalade met rode kool
Tip: maak er een maaltijdsalade van door de zachte geitenkaas en kikkererwten doorheen te mengen. Of gerookte kipfilet reepjes.
Recept van:
else marie moest
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
sandra 170-70
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Herfstsalade met rode kool te bereiden
- Doe de prei in een vergiet en schenk er 2 liter kokend water over. Laat uitlekken.
- rooster de noten in een koekenpan zondere olie of boter in 3min. Laat afkoelen op een bord.
- Verwijder de harde kern van de rode kool en snij de kool in zo dun mogelijke reepjes. Meng met prei.
- Klop een dressing van de olie, port, azijn, mosterd, rozemarijn en knoflook. Schep de dressing door de salade en bestrooi met de walnoten.
Tip: maak er een maaltijdsalade van door de zachte geitenkaas en kikkerwerwten doorheen te mengen. Of gerookte kipfilet reepjes.