KookJij

Herfstsalade met rode kool

Tip: maak er een maaltijdsalade van door de zachte geitenkaas en kikkererwten doorheen te mengen. Of gerookte kipfilet reepjes.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Herfstsalade met rode kool te bereiden

  1. Doe de prei in een vergiet en schenk er 2 liter kokend water over. Laat uitlekken.
  2. rooster de noten in een koekenpan zondere olie of boter in 3min. Laat afkoelen op een bord.
  3. Verwijder de harde kern van de rode kool en snij de kool in zo dun mogelijke reepjes. Meng met prei.
  4. Klop een dressing van de olie, port, azijn, mosterd, rozemarijn en knoflook. Schep de dressing door de salade en bestrooi met de walnoten.

Tip: maak er een maaltijdsalade van door de zachte geitenkaas en kikkerwerwten doorheen te mengen. Of gerookte kipfilet reepjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst