Recept
« Terug naar recepten
Herfstsalade van tonijn
PT10M
Herfstsalade van tonijn
Een heerlijke salade voor op de boterham, pistoleke of stokbrood. Kan natuurlijk ook voor voorgerecht opgediend worden met een fris blaadje salade.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Herfstsalade van tonijn te bereiden
- Meng de tonijn met de peterseliemosterd, de uitjes gehalveerd de schijven augurken fijn gesneden. Indien nodig bijkruiden met peper en zout. Serveer deze herfstslade zeer fris en werk af met peterselie en in sliertjes gesneden augurken. Deze salade werd opgediend met vers gebakken broodjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
monique ottenbros zegt:
Ik maak hem hetzelfde alleen gebruik ik ipv mosterd wat mayonaise en een drupje tomatenketchup erdoor en natuurlijk wat paprikapoeder.
Eens uitproberen met de peterseliemosterd!
Harry Löhr zegt:
Wat heb je er weer een feestje van gemaakt!
Het ziet er weer heerlijk uit!