Recept
« Terug naar recepten
Hertenvlees shaslick
PT15M
Hertenvlees shaslick
Een heerlijk hertenvlees shaslick recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hertenvlees shaslick te bereiden
Het hertenvlees dwars op de vezel in 2 centimeter grote dobbelstenen snijden.Snijd de oesterzwammen,het spek en de paprika in ongeveer even grote stukken.Pel de uien en snijd ze in vieren.Rijg alle ingrediënten aan een rozemarijn spies.Kruiden met peper,zout en kerrie.Bak de soiesen kort in olijfolie krokant en bruin.