KookJij

Hertenvlees shaslick

Een heerlijk hertenvlees shaslick recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hertenvlees shaslick te bereiden

Het hertenvlees dwars op de vezel in 2 centimeter grote dobbelstenen snijden.Snijd de oesterzwammen,het spek en de paprika in ongeveer even grote stukken.Pel de uien en snijd ze in vieren.Rijg alle ingrediënten aan een rozemarijn spies.Kruiden met peper,zout en kerrie.Bak de soiesen kort in olijfolie krokant en bruin.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst