Recept
« Terug naar recepten
Hete aardappelschotel
PT40M
Hete aardappelschotel
Een heerlijk hete aardappelschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
maria van der have
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hete aardappelschotel te bereiden
Bak de uitjes en koflook , rul het gehakt zonder olie of boter in een een koekenpan als het gehakt gaar is even afgieten. Doe alles bij elkaar +de tomatenpuree en de sambal je kan het zo heet maken als je zelf wilt natuurlijk. Kook de aardappels gaar, beboter de oven schaal, snij aardappels in plakjes. Begin met de aardappels en eindig met de aardappels bestrooien met de geraspte kaas en dan de oven in op 200graden tot er een leker korstje op zit. Eet smakelijk.