Hete duivel klaar gemaakt voor de peter en tante die hebben dat nog niet gegeten.
Tante en zus hebben me geholpen.
Recept
« Terug naar recepten
Hete duivel : voor de peter
PT50M
Hete duivel : voor de peter
Een heerlijk hete duivel : voor de peter recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yara Elens
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Yara, Sita, Tante
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hete duivel : voor de peter te bereiden
Aardappelen schillen, koken en kruiden erbij.
Appels schillen en in blokjes snijden doe er de suiker bij, kippenkruiden honing laat op een zacht vuur stoven. Mix de appels.
Vlees met een vork in de pan fijn maken met een beetje boter. Kruiden met kippenkruiden.
Puree maken, kruiden en ei erbij doen.
Oven voorverwarmen op 180 gr.
Gehakt in een vuurvaste beboterde schotel, appelcompote dan de puree erop.
Een beetje boter erop en paneermeel zet 20 min in de oven.
Appels schillen en in blokjes snijden doe er de suiker bij, kippenkruiden honing laat op een zacht vuur stoven. Mix de appels.
Vlees met een vork in de pan fijn maken met een beetje boter. Kruiden met kippenkruiden.
Puree maken, kruiden en ei erbij doen.
Oven voorverwarmen op 180 gr.
Gehakt in een vuurvaste beboterde schotel, appelcompote dan de puree erop.
Een beetje boter erop en paneermeel zet 20 min in de oven.
derbyke zegt: