Recept
« Terug naar recepten
Hete Jan
PT30M
Hete Jan
Een heerlijk hete jan recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jean caufrier
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3 tot 6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hete Jan te bereiden
Gehakt, de fijn geraspte kaas, het verkruimelde beschuit, spaghetti kruiden, paprika poeder,tomaten puree en sambal mengen
en kneden. (zoals deeg van brood)
Als het goed gekneed is, verdeel het in 100 gr ongeveer. ( of 6 stukken )
Maak van elk een dik rolletje
en wikkel er een sneetje zwarte woud ham rond. ( zoals een blinde vink )
Met wat boter mooi rond bakken in een pan,op een zacht vuurtje.
niet geschikt voor barbecue
en kneden. (zoals deeg van brood)
Als het goed gekneed is, verdeel het in 100 gr ongeveer. ( of 6 stukken )
Maak van elk een dik rolletje
en wikkel er een sneetje zwarte woud ham rond. ( zoals een blinde vink )
Met wat boter mooi rond bakken in een pan,op een zacht vuurtje.
niet geschikt voor barbecue
jean Caufrier zegt: