KookJij

Hete snijbonen

Een heerlijk hete snijbonen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hete snijbonen te bereiden

De snijbonen gaar koken.
Ontbijtspek bakken. Niet helemaal uitbakken.
De kleingesneden ui en rode peper (sambal) meebakken.
De snijbonen toevoegen.
Eet smakelijk.

Mijn kookverhaal (lidy van den berg-schrama)

Je kan dit eten bij aardappelen en ook bij de pittige vleesschotel.
Hier zijn ze er dol op. Vinden dit lekkerder dan gewone gekookte snijbonen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

leo

leo zegt:
lekker recept. ook lekker met beetje look en sambal brandal
bametz-saffrie

bametz-saffrie zegt:
Is héél lekker! Een touch of indisch.Ook goed te doen als bijgerecht bij nasi-goreng :p:p