Je kan dit eten bij aardappelen en ook bij de pittige vleesschotel.
Hier zijn ze er dol op. Vinden dit lekkerder dan gewone gekookte snijbonen.
Recept
« Terug naar recepten
Hete snijbonen
PT45M
Hete snijbonen
Een heerlijk hete snijbonen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
lidy van den berg-schrama
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hete snijbonen te bereiden
De snijbonen gaar koken.
Ontbijtspek bakken. Niet helemaal uitbakken.
De kleingesneden ui en rode peper (sambal) meebakken.
De snijbonen toevoegen.
Eet smakelijk.
Ontbijtspek bakken. Niet helemaal uitbakken.
De kleingesneden ui en rode peper (sambal) meebakken.
De snijbonen toevoegen.
Eet smakelijk.
Mijn kookverhaal (lidy van den berg-schrama)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bametz-saffrie zegt:
leo zegt: