Recept
« Terug naar recepten
Hete vleesjes van oma Ambon
PT135M
Hete vleesjes van oma Ambon
Een heerlijk hete vleesjes van oma ambon recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
135 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
wining & dining
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hete vleesjes van oma Ambon te bereiden
Verhit wat olie en fruit hierin de ui,knoflook en trassi.Bak in een andere pan het vlees lekker bruin in hete olie.Doe het vlees bij de knoflook en ui en voeg de pepers toe,samen met de tomaten,boemboe en de suiker.Doe er een scheutje water bij en laat minimaal 2 uur sudderen.Hoe langer,hoe beter de smaak.Proef en breng eventueel op smaak met zout en peper.Heerlijk met witte rijst.
Els Meeuwsen zegt: