Recept
« Terug naar recepten
Hoisingemarineerde zalm
PT30M
Hoisingemarineerde zalm
Een heerlijk hoisingemarineerde zalm recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Hoisingemarineerde zalm te bereiden
Roer alle ingredienten voor de marinade door elkaar en leg de zalmfilets erin. Zorg dat de zalm aan alle kanten bedekt is door de marinade en laat maximaal een uur marineren.
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Neem de zalm uit de marinade, maar bewaar de marinade. Leg de zalm op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
Bak de zalm in de oven 12-15 minuten (rose), of 20 minuten (gaar).
Laat de marinade 2 minuten zachtjes koken en serveer deze als saus erbij. Je kan ook groenten wokken en deze afblussen met de marinade.
Serveer de zalm met groenten en naar voorkeur noedels of rijst.
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Neem de zalm uit de marinade, maar bewaar de marinade. Leg de zalm op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
Bak de zalm in de oven 12-15 minuten (rose), of 20 minuten (gaar).
Laat de marinade 2 minuten zachtjes koken en serveer deze als saus erbij. Je kan ook groenten wokken en deze afblussen met de marinade.
Serveer de zalm met groenten en naar voorkeur noedels of rijst.