Recept
« Terug naar recepten
Hollandse Goulash
PT150M
Hollandse Goulash
Een heerlijk hollandse goulash recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Delano
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Mijn moeder maakte dit regelmatig
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hollandse Goulash te bereiden
Kruid het vlees met peper, zout en paprikapoeder en laat eventjes intrekken.
Smelt de boter in de pan en bak hierin de vleesblokjes aan. Voeg de uien en knoflook toe en bak die eventjes mee. Dan de mosterd en de tomatenpuree erbij en ook die ongeveer een minuutje meebakken op niet te hoog vuur, het mag niet aanbakken. Strooi er de dille over, schenk de bouillon erop en breng dit tegen de kook aan. Zet het vuur dan lager en laat het zeker 2,5 uur op rustig vuur stoven, proef af en toe of er nog iets aan peper of zout bij moet. Als het vlees supergaar is, is het tijd om hier van te gaan smullen, echt heel lekker! Eet smakelijk!!
Smelt de boter in de pan en bak hierin de vleesblokjes aan. Voeg de uien en knoflook toe en bak die eventjes mee. Dan de mosterd en de tomatenpuree erbij en ook die ongeveer een minuutje meebakken op niet te hoog vuur, het mag niet aanbakken. Strooi er de dille over, schenk de bouillon erop en breng dit tegen de kook aan. Zet het vuur dan lager en laat het zeker 2,5 uur op rustig vuur stoven, proef af en toe of er nog iets aan peper of zout bij moet. Als het vlees supergaar is, is het tijd om hier van te gaan smullen, echt heel lekker! Eet smakelijk!!
Henriëtte van Neerven zegt: