Recept
« Terug naar recepten
Hongkong Spitskool
PT10M
Hongkong Spitskool
Een heerlijk hongkong spitskool recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
- kCal energie
- Gram eiwit
- Gram vet
- Gram koolhydraten
- Gram eiwit
- Gram vet
- Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
via ,via vrienden.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hongkong Spitskool te bereiden
Olie heet laten worden in de pan.
Paprika erin,bak 3 min.
Olie verhitten,Paprika 3 min bakken,
Prei toevoegen,
na 2 min.de koolsnippers,de knoflook,
zachtjes laten bakken en nu en dan omscheppen
1 deciltr.buollion van blokje.
Nog 5 min met deksel op de pan
zachtjes koken.
voeg de ketap toe en evt.wat zout
Binden met aardappelmeel.
Lekker mer rijst en saté.
Paprika erin,bak 3 min.
Olie verhitten,Paprika 3 min bakken,
Prei toevoegen,
na 2 min.de koolsnippers,de knoflook,
zachtjes laten bakken en nu en dan omscheppen
1 deciltr.buollion van blokje.
Nog 5 min met deksel op de pan
zachtjes koken.
voeg de ketap toe en evt.wat zout
Binden met aardappelmeel.
Lekker mer rijst en saté.