Recept
« Terug naar recepten
Honolulu mango-shrimp
PT20M
Honolulu mango-shrimp
Een heerlijk honolulu mango-shrimp recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Honolulu mango-shrimp te bereiden
Maak de marinade met behulp van een keukenmachine of blender.Leg de gamba`sminimaal 2uur in de marinade(een hele nacht is nog beter).Neem de gamba`s uit de marinade en bak ze c.a. 2minuten per kant in een koekenpan,of op de barbecue!Bestrooi de gamba`s pas na het garen met zeezout.Meng de opgekookte en afgekoelde marinade met de barbecuesaus en serveer deze samen met een salade van wortel,komkommer en tuinkers bij de gamba`s.