Recept
« Terug naar recepten
Hutselbrutsel
PT0M
Hutselbrutsel
Een heerlijk hutselbrutsel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anno Schaeffer
Bereidingstijd:
0 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hutselbrutsel te bereiden
Zet de pannen tegelijk op het vuur. Bak de spekblokjes op een laag vuur. En zorg dat ze uiteindelijk knapperig zijn. Smelt bakboter in de andere koekepan. Als die boter bruin is, voeg dan de paprika, de champignons, de tomaat en de uireepjes toe. Laat daarna alles doorsudderen totdat het rijp is voor consumptie. Voeg dan ook de spekjes erbij. En laat het nog even doorgaren.
Mijn kookverhaal (Anno Schaeffer)
Dit is een recept dat verrijkt kan worden met diverse ingredienten, zoals Tobasco en Sambal Oelek of Ketjap. Zodoende kunt u er een eigen smaak aan geven. En vergeet natuurlijk niet zout en peper.
Anno Schaeffer zegt: