Het is een vegetarisch recept en het smaakt verrassend lekker door de knapperige uienringen; een pittige bite.
Recept
« Terug naar recepten
Hutspot met gefrituurde uienringen
PT30M
Hutspot met gefrituurde uienringen
Een heerlijk hutspot met gefrituurde uienringen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
receptenmap
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hutspot met gefrituurde uienringen te bereiden
♦Maak een beslag door het bakmeel te mengen met z+p,
ei en bier.
♦Verhit de olie.
♦Haal de uiringen door het beslag en laat ze in de hete olie
glijden.
♦Frituur ze goudbruin en laat ze uitlekken.
♦Kook intussen de aardappelen met de winterpeen en de
bleekselderij in de bouillon in 20 min gaar.
♦Stamp ze met de boter fijn.
♦Breng op smaak met z+p.
♦Serveer de stamppot met de uienringen er op.
ei en bier.
♦Verhit de olie.
♦Haal de uiringen door het beslag en laat ze in de hete olie
glijden.
♦Frituur ze goudbruin en laat ze uitlekken.
♦Kook intussen de aardappelen met de winterpeen en de
bleekselderij in de bouillon in 20 min gaar.
♦Stamp ze met de boter fijn.
♦Breng op smaak met z+p.
♦Serveer de stamppot met de uienringen er op.