Recept
« Terug naar recepten
Hutspot
PT30M
Hutspot
Een heerlijk hutspot recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Aart Willemsen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hutspot te bereiden
In 1 liter water de riblap 90 minuten zachtjes koken met 2 bouillonblokjes, riblap uit de pan halen, in de bouillon de in stukje gesneden aardappel, winterwortel en de uien doen. Daar boven op de riblab en nog 20 minuten koken. Het teveel vocht afgieten. De riblab fijn snijden, en de hutspot fijn stampen met een klontje boter. Dan de afgespoelde bruine bonen met de fijn gesneden riblap erdoor mengen. Peper en zout naar smaak toevoegen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
keesie zegt:
bafke zegt:
bafke zegt: